Nieuws

14 februari 2021

Verhuisd!

Wij zijn (eindelijk!!) verhuisd naar Gezondheidscentrum Bangert en Oosterpolder! Na een flinke verhuizing en verbouwing zijn we inmiddels gesetteld, maar nog lang niet klaar met de verbouwing.
1 januari 2021

2021 – Gezondheidscentrum

Allereerst willen wij u graag een heel gelukkig en gezond 2021 wensen. Voor ons een heel spannend jaar, omdat we (eindelijk!!) zullen verhuizen naar het nieuw Gezondheidscentrum in de Bangert en Oosterpolder.
27 april 2020

COVID-19 update 27 april

Wij hebben als beroepsgroep afgelopen vrijdag groen licht gekregen voor het opschalen van onze fysiotherapeutische zorg vanaf aankomende woensdag. Dit betekent voor ons …
17 maart 2020

Coronavirus

Het coronavirus is op het moment iets dat ons allemaal bezig houd. De een in grotere mate dan de ander. Toen vorige week het advies kwam om geen handen meer te schudden vroegen…
18 december 2019

Lichamelijke klachten door elektronica

Tegenwoordig is technologie niet meer weg te denken uit deze maatschappij. Iedereen heeft wel een smartphone of tablet. Dit kan voor veel klachten zorgen.
4 december 2019

Tips voor mensen met een zittend beroep

We horen het al langer, ‘zitten is het nieuwe roken’. Te veel zitten kan slechte gevolgen hebben voor je gezondheid. Bewegen is de sleutel!
3 december 2019

Wat is elastische tape en wat doet het?

U heeft vast wel eens mensen lopen met gekleurde tape op het lichaam zien lopen, maar wat doet die tape nou eigenlijk en wanneer is het noodzakelijk?
21 november 2019

Het verschil tussen Mensendieck en Fysiotherapie

We krijgen vaak de vraag wat het verschil tussen oefentherapie en fysiotherapie is. Iedereen kent fysiotherapie, maar veel mensen vragen zich nog af wat oefentherapie mensendieck is.
14 november 2019

Onze visie

Allereerst willen we graag dat u zo snel mogelijk bij ons terecht kunt. Ons team in Zwaag is kort geleden uitgebreid zodat u nu op alle dagen van de week terecht kunt. Binnenkort zullen we …
13 november 2019

Manuele Therapie en “Kraken”

Regelmatig krijgen we in de praktijk de vraag of ‘kraken’ of ‘knakken’ kwaad kan. Hoewel het een akelig geluid is, kan dit meestal geen kwaad. Het krakende geluid wordt veroorzaakt …