Mijn naam is Willeke Glas, 32 jaar en woonachtig in de kop van noord Holland. Ik woon hier samen met mijn partner Jurgen en ons zoontje Jace. Oorspronkelijk kom ik uit Spanbroek, de omgeving van de praktijk is mij daarom wel bekend.

In 2011 ben ik aan de hogeschool van Amsterdam afgestudeerd als fysiotherapeute. En nu inmiddels ruim 9 jaar werkzaam in de eerste lijn fysiotherapiepraktijk. De afgelopen jaren heb ik ruime ervaring opgedaan in het behandelen van verschillende orthopedische en myofasciale klachten en revalidatie na een operatie. Daarnaast heb ik verschillende cursussen gevolgd met betrekking tot de ouder wordende mens / de geriatrisch patiëntengroep. Hierdoor heb ik kennis en ervaring kunnen opdoen met een breed aanbod van complexe ziektebeelden. Waaronder het behandelen van neurologische aandoeningen, zoals de gevolgen van MS en behandeling na een CVA (beroerte).

Recent heb ik de scholing (GLI) gecombineerde leefstijlinterventie met succes afgerond. Dat betekent dat U medio 2021 onder bepaalde voorwaarde in de praktijk bij mij terecht kunt voor coaching naar een gezondere en actieve leefstijl.

Ik sta ingeschreven in het KRF (Kwaliteitsregister voor fysiotherapeuten) en voldoe aan de kwaliteitseisen die door het KNGF (Koninklijk Genootschap voor Fysiotherapie) zijn opgesteld.

Vanaf januari 2021 zal ik het team van fysiotherapie B&O versterken op de maandag en donderdag. Met lichamelijke klachten of verdere vragen over de behandelmogelijkheden zie ik U graag tegemoet!

Specialiteiten: (GLI) gecombineerde leefstijlinterventie coach, myofasciale therapie, orthopedische klachten en revalidatie, geriatrische en neurologische aandoeningen, oefentherapie, medical taping

BIG nummer: 09914438704