Ook in 2022 heeft onze praktijk een contract met alle zorgverzekeraars. Kijk in uw polis of informeer bij uw verzekeraar hoeveel keer of hoeveel geld uw aanvullende pakket fysiotherapie vergoed.

Tarieven Fysiotherapie 2022 vanaf 1 juli

Behandeling fysiotherapie € 37,00
Meerprijs manuele therapie / oedeemtherapie € 10,00
Behandeling fysiotherapie aan huis € 53,00
Meerprijs niet geïndiceerd aan huis tot 5 km € 25,00
Meerprijs niet geïndiceerd aan huis tot 10 km € 35,00
Eenmalig fysiotherapeutisch onderzoek € 42,50
Eenmalig fysiotherapeutisch onderzoek aan huis € 58,50
Schriftelijk rapport na eenmalig fysiotherapeutisch onderzoek € 25,00
Screening € 11,00
Intake en onderzoek na screening € 52,00
Intake en onderzoek na screening aan huis € 74,50
Intake en onderzoek na verwijzing € 52,00
Intake en onderzoek na verwijzing aan huis € 74,50
Rol Medical Tape - aanschaf € 12,50
Dynaband - aanschaf € 5,00
Shoulder Pulley - borg of aanschaf € 12,50
Enkel of pols gewicht - borg € 10,00
De Screening wordt alleen in rekening gebracht wanneer u geen verwijzing van de huisarts / specialist heeft.

De praktijk is aangesloten bij alle zorgverzekeraars in Nederland. Dit houd in dat alle behandelingen volledig worden vergoed binnen uw aanvullende pakket. De rekening gaat dan dus ook direct door naar uw zorgverzekering, zodat u hier zelf geen omkijken meer naar heeft.

Wanneer u de rekening zelf bekostigd, wordt deze voor u digitaal opgemaakt en naar het bij ons bekende e-mailadres opgestuurd. Waar gewenst kunt u deze ook via post ontvangen. De ontvangen rekening kunt u dan zelf naar het beschreven rekeningnummer overmaken.

Wijziging van een afspraak of annuleren hiervan kan tot 24 uur voor de behandeling. Na deze tijd of bij een no-show voor de afspraak, wordt het volledige bedrag van de behandeling doorberekend.

Nieuw!


De vijf behandelingen kaart!
Na een screening, intake en onderzoek na screening of intake en onderzoek na verwijzing kan vanaf heden een kaart worden gekocht voor 5 behandelingen met 5% korting per behandeling. De behandeling is dan €35,15 in plaats van €37,- per behandeling! Mocht u toch minder dan 5 behandelingen nodig hebben krijgt u het overgebleven tegoed terug minus het normale tarief van de behandelingen dat is gebruikt.
Ter voorbeeld: u heeft €175,75 betaald voor 5 behandelingen, hiervan heeft u 3 behandelingen gebruikt. U krijgt dan €64,75 terug.

De tien behandelingen kaart!
Na een screening, intake en onderzoek na screening of intake en onderzoek na verwijzing kan vanaf heden een kaart worden gekocht voor 10 behandelingen met 10% korting per behandeling. De behandeling is dan €33,30 in plaats van €37,- per behandeling! Mocht u toch minder dan 10 behandelingen nodig hebben krijgt u het overgebleven tegoed terug minus het normale tarief van de behandelingen dat is gebruikt.
Ter voorbeeld: u heeft €333,- betaald voor 10 behandelingen, hiervan heeft u 7 behandelingen gebruikt. U krijgt dan €74,- terug.

Let op! Deze tarieven gelden alleen voor de basisbehandelingen fysiotherapie!
Voor een intake betaald u altijd los, voor een specialisatiebehandeling betaald u per behandeling een meerprijs van €10,00 minus het kortingspercentage van de behandelingenkaart.

Let op! De behandelingenkaart is alleen geldig in het jaar van aanschaf! Zijn uw behandelingen nog niet "op" dan kunt u deze meenemen naar het nieuwe jaar tegen betaling van een toeslag. Deze toeslag wordt berekend aan de hand van de nieuwe behandelprijzen, minus het kortingsbedrag van de aangeschafte kaart.