Mijn naam is Wendy Klinker. Ik ben geboren en getogen in Hoorn en ik woon er nu samen met mijn vriend en onze 2 jongens. Ik hou van wandelen, hardlopen en tijd doorbrengen met mijn gezin.

In 2005 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Amsterdam. Sindsdien heb ik bij verschillende particuliere praktijken gewerkt, waarvan de laatste 13 jaar in Purmerend. Vanaf Oktober 2019 ben ik bij het gezellige team van Fysiotherapie B&O in Zwaag werkzaam.
In 2012/2013 heb ik mij gespecialiseerd als fysiotherapeut op haptonomische basis. Haptonomie betekent de leer van je gevoel en gevoelsleven. In de therapie staat de gevoelsbeleving centraal. Wat ik erg belangrijk vind is dat u duidelijkheid krijgt over uw aandoening en dat we samen gaan kijken hoe we aan uw herstel kunnen werken. Ik doe mijn werk graag omdat het mij voldoening geeft als u tevreden de praktijk weer verlaat.
Sinds eind Oktober werkzaam bij het gezellige team fysiotherapie B&O en volgend jaar ga ik de groepscursus mindfulness opzetten. Dit jaar kun je voor individuele behandelingen hiervoor al bij mij terecht.
Begin het jaar de cursus mindful ademen en ontspanning gevolgd en dat smaakte naar meer. Zo ben ik einde van het jaar de cursus De Mindful Fysiotherapeut gaan doen.
Een aantal weken na mijn eigen 2de zwangerschap heb ik de cursus zwanger in contact gevolgd. Deze cursus heb ik in 2016 afgerond. Ik vind zwangeren een leuke doelgroep.
De applicatiecursus haptonomie voor fysiotherapeuten gevolgd en sindsdien werkzaam als fysiotherapeut op haptonomische basis. Dat ik voorheen meer de klacht lokaal zag kijk ik nu meer naar het geheel.
Ik heb de ontwikkelingscursus haptonomie gevolgd. Dit is het basisjaar van de 4jarige opleiding tot haptotherapeut. Ik was zelf zwanger toen ik de cursus volgde, het was een intense en waardevolle cursus. Het heeft mijn kijk op de mens verbreed.
Na verschillende waarnemingen kreeg ik eind maart 2006 mijn eerste vast baan waar ik ook meteen 13 jaar heb gewerkt. In een particuliere praktijk gevestigd in een gezondheidscentrum in Purmerend.
In April nog voordat ik mijn diploma officieel in handen kreeg mocht ik al mijn eerste waarneming doen in Assendelft. Mijn eerste baan als fysiotherapeut!
Aangezien ik scholing in mijn vak als fysiotherapeute heel belangrijk vind, sta ik ingeschreven in het Centraal Kwaliteits Register voor fysiotherapeuten.

Naast mijn werk als fysiotherapeut ben ik eigenaar van Wendy Klinker, de praktijk rondom zwangerschap, geboorte en ouderschap. Vanuit de praktijkruimte van Fysiotherapie B&O bied ik diverse cursussen aan waaronder babymassage.

Mocht u vragen hebben over behandelmogelijkheden of kennis over uw klacht, zie ik uw email of telefoontje graag tegemoet. Tevens bent u van harte welkom voor het maken van een afspraak.

Specialiteiten: Fysiotherapie op haptonomische basis, Mindfulness, Medical Tape, Oefentherapie, Massage

BIG nummer: 59063487104