Behandelingen

Behandeling voor alle lichamelijke klachten die passen binnen de fysiotherapie.

U kunt hier een overzicht vinden van de behandelvormen die wij kunnen toepassen bij uw klacht.

Beweeglessen

In Gezondheidscentrum Bangert en Oosterpolder bieden wij kleine groepslessen aan met onze fysiotherapeuten en sportinstructeur. De groepen zullen niet groter zijn dan 8 personen, dus u krijgt volop persoonlijke aandacht.

Lees meer

Fysiotherapie

U bent bij ons van harte welkom voor alle lichamelijke klachten die passen binnen de fysiotherapie. Hieronder ziet u een overzicht van door ons veel gebruikte behandelmethoden. Mocht u vraag hebben over een andere methode die hier niet tussen staat bent u natuurlijk altijd welkom om contact met ons op te nemen.

Lees meer

Massage

Masseren is in het geval van de fysiotherapeut het losmaken van de spieren, pezen, banden en bindweefsels. Tijdens het masseren proberen we de spanning in de spieren te verminderen. U kunt deze spanning voelen als een stijf gevoel, maar ook als een zogenaamde "knoop" of verharding in de spier.

Lees meer

Orthomoleculaire Therapie

Letterlijk vertaald: Ortho = Goed en Moleculair = Moleculen. De Orthomoleculaire Therapie houdt zich dus bezig met de goede moleculen in het lichaam, of eigenlijk in dit geval de juiste voedingsstoffen. Maar wat zijn de juiste voedingsstoffen? Dit is voor iedereen anders, daarom wordt een behandelplan voor u op maat gemaakt.

Lees meer

Yoga

Om te begrijpen wat Yin Yoga, of welke vorm van Yoga dan ook is, moet je het ervaren. De meeste vormen van Yoga zijn erg Yang, erg actief, om onze spieren te versterken en de spieren soepel te maken. Zo is ook ons leven erg actief; werk, sporten, hobby’s.

Lees meer