Mijn naam is Sophie Blanken, woonachtig in Egmond aan Zee met mijn man en twee dochters. In mijn vrije tijd ben ik dan ook vaak op het strand of in de duinen te vinden.

In 2014 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Amsterdam. De eerste 7 jaar na mijn afstuderen heb ik gewerkt in een praktijk in Heerhugowaard. Daar heb ik voornamelijk patiënten behandeld met nek, rug, heup, knie en enkel klachten. Heup en knie klachten behandel ik volgens de protocollen en inzichten van het orthopedie- en artrose netwerk. Ook heb ik de medisch fitness verzorgt.

Als fysiotherapeut vind ik het belangrijk om patiënten met een blessure of na een operatie weer in beweging te krijgen. Dit pas ik aan op het niveau en de doelen van de patiënt. Samen zorgen we er dan weer voor om terug te keren naar de taken in het dagelijks leven, het werk of sport.

Om zoveel mogelijk up to date te blijven van de ontwikkelingen binnen de fysiotherapie volg ik regelmatig scholing en sta ik ingeschreven bij het Centraal Kwaliteits Register (CKR) voor fysiotherapeuten en voldoe aan de kwaliteitseisen die zijn opgesteld door het Koninklijk Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF).

Mocht u vragen hebben over of wij u kunnen helpen bij uw klachten bel of mail gerust. Wanneer we u kunnen helpen kunt u altijd direct een afspraak maken!

Specialiteiten: Dry Needling, Massage, Medical Taping, Oefentherapie, Orthopedische Revalidatie

BIG nummer: 19918698904