Mijn naam is Sander Blaauw, afgestudeerd fysiotherapeut aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik ben geboren en getogen in Spierdijk, waar ik tevens woon.

In mijn vrije tijd speel ik voetbal bij mijn lokale voetbalvereniging RKSV Sint George (4e klasse zondag), waar ik selectiespeler ben. Daarnaast ben ik rondom de club en in Spierdijk veel bezig met vrijwilligerswerk en het organiseren van activiteiten. In de afgelopen jaren ben ik trainer, scheidsrechter, organisator en verzorger geweest bij mijn club. Daarbij ben ik fysiotherapeut (geweest) bij de Grasshoppers, FC Volendam en HSV ODIN’59.

Aangezien ik scholing in mijn vak als fysiotherapeute heel belangrijk vind, sta ik ingeschreven in het Centraal Kwaliteits Register voor fysiotherapeuten. Naast de opleiding heb ik verschillende cursussen gedaan om mijzelf extra te ontwikkelen. Zo heb ik de cursussen Dry Neelding, Medical Tape, (sport)massage en (sport)verzorging gedaan en volgde ik bij AFC AJAX: verdieping in de topsport.

Mocht u vragen hebben over behandelmogelijkheden of kennis over uw klacht, zie ik uw email of telefoontje graag tegemoet. Tevens bent u van harte welkom voor het maken van een afspraak.

Specialiteiten: Dry Needling, Medical Tape, Massage, Oefentherapie, Orthopedische Revalidatie, Return to Sport - Voetbal

BIG nummer: 39925037504