Mijn naam is Kimberly Beerepoot en ik ben 24 jaar oud. Ik ben opgegroeid in Hoogwoud en inmiddels woon ik in het nabij gelegen dorpje genaamd Oude Niedorp. Vanaf jongs af aan ben ik graag onder de mensen en breng ik mijn vrije tijd het liefst door met familie en vrienden. Ik wandel graag door de natuur en ik zwem twee wekelijks.

In januari 2018 ben ik afgestudeerd als Oefentherapeut Mensendieck aan de Hogeschool van Amsterdam. Als oefentherapeut houd ik mij bezig met houding en beweging. Behandelingen zijn zowel preventief als wanneer u al klachten heeft. Middels de juiste oefeningen kan ik uw klachten verminderen op zowel lange als korte termijn. In mijn vak staat kwaliteit van het leven voor de patiënt centraal. Dit kan op veel verschillende manieren verbetert worden. Hiervoor worden persoonlijke doelen opgesteld. Naast fysieke oefeningen speelt de psyche in relatie tot het lichamelijk functioneren ook een grote rol. Ik zie een uitdaging in het bewust maken van processen en patronen die kunnen meespelen bij lichamelijke klachten.

Ik sta ingeschreven bij het ‘Kwaliteitsregister Paramedici’ voor oefentherapeuten (en ergotherapeuten) en ik voldoe aan de kwaliteitseisen van de beroepsgroep. Ik heb ervaring met bekkenoefentherapie, medische fitness, technologie in de gezondheidszorg, kinderoefentherapie en de ouderenzorg. Naast mijn werk als oefentherapeut bij Fysiotherapie B&O ben ik ook werkzaam als serveerster bij de Irish Cottage te Oude Niedorp.

Heeft u nog vragen over mijn behandelingen? Neem dan gerust contact met ons op!