Mijn naam is Karin Paasman, afgestudeerd fysiotherapeute aan de hogeschool Leiden. Ik ben geboren en getogen in Stompetoren. In mijn vrije tijd sport ik graag en breng ik graag tijd door met vrienden en familie.

Per 1 oktober start ik als fysiotherapeute bij Fysiotherapie B&O in Heerhugowaard. Hiervoor heb ik gewerkt bij een verzorgingstehuis op de revalidatie afdeling. Als fysiotherapeute vind ik het belangrijk om mensen zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Om deze reden ben ik druk bezig met mijzelf te ontwikkelen als fysiotherapeute en wil ik in de toekomst nog een master manuele therapie en verschillende cursussen volgen.

Ik sta ingeschreven bij het ‘Centraal Kwaliteits Register’ (CKR) voor fysiotherapeuten en voldoe aan de kwaliteitseisen die door het KNGF (Koninklijk Genootschap voor Fysiotherapie) zijn opgesteld.

Mocht u vragen hebben over behandelmogelijkheden of kennis over uw klacht, zie ik uw email of telefoontje graag tegemoet. Tevens bent u van harte welkom voor het maken van een afspraak.

Specialiteiten: Massage, Oefentherapie, Orthopedische Revalidatie

BIG nummer: 89926270204