Mijn naam is Imke Glas, 25 jaar oud en ik woon in Oudkarspel.

In 2018 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan Thim van der Laan in Nieuwegein. Naast mijn werk ben ik graag aan het sporten en leuke dingen aan het doen met familie en vrienden!

Vanaf februari ben ik werkzaam als fysiotherapeut bij Fysiotherapie B&O in Heerhugowaard, dit combineer ik met mijn werk als fysiotherapeut in Noord-Scharwoude.

Tijdens de behandelingen vind ik het belangrijk dat de patiënt centraal staat. Mijn specialisaties zijn op het gebied van orthopedische klachten en medical taping. De fysiotherapie staat niet stil dus ik vind het belangrijk om als fysiotherapeut steeds bij te leren en op de hoogte te zijn van de nieuwste behandelvormen en richtlijnen.

Ik sta ingeschreven bij het ‘Centraal Kwaliteits Register’ (CKR) voor fysiotherapeuten en voldoe aan de kwaliteitseisen die door het KNGF (Koninklijk Genootschap voor Fysiotherapie) zijn opgesteld.

Mocht u vragen hebben over of wij u kunnen helpen bij uw klachten bel of mail gerust. Wanneer we u kunnen helpen kunt u altijd direct een afspraak maken!

Specialiteiten: Massage, Medical Taping, Oefentherapie, Orthopedische Revalidatie

BIG nummer: 09923724104