Orthomoleculaire Therapie in Zwaag

Orthomoleculaire Therapie in Zwaag

Orthomoleculaire Therapie in Zwaag gezocht? Onze praktijk is te vinden in MFA De Kreek in Zwaag. Hier behandelen wij alle lichamelijke klachten die passen binnen de fysiotherapie.

De praktijk is aangesloten bij alle zorgverzekeraars, de rekening wordt dus meteen doorgestuurd naar uw verzekeraar. Mocht u geen aanvullende verzekering hebben is het ook mogelijk de behandeling zelf te betalen.

Het maken van een afspraak is mogelijk op maandag 07:30-18:00, woensdag 07:30-13:00 en donderdag van 07:30-18:00 bij Sander. In noodgevallen is behandeling soms mogelijk op zaterdag (lees: zeer acute klachten, revalidatie na operatie).

Orthomoleculaire Therapie

Letterlijk vertaald: Ortho = Goed en Moleculair = Moleculen. De Orthomoleculaire Therapie houdt zich dus bezig met de goede moleculen in het lichaam, of eigenlijk in dit geval de juiste voedingsstoffen. Maar wat zijn de juiste voedingsstoffen? Dit is voor iedereen anders, daarom wordt een behandelplan voor u op maat gemaakt.

Wanneer u bij de Orthomoleculair Therapeut komt kan dit om heel veel verschillende redenen zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan moeite met afvallen, wanneer u slaapproblemen ervaart, beginnende depressieve klachten of wanneer uw ontlasting niet is zoals het zou moeten zijn.

> Lees ook eens hoe uw eerste afspraak er gemiddeld uit ziet bij de fysiotherapeut.
> Maak meteen een afspraak.

Onze fysiotherapeuten

Op dit moment is Sander de werkzame fysiotherapeut in onze praktijk. Hij is voor zijn behandelingen ingeschreven bij alle zorgverzekeraars en is up-to-date in scholing vanwege de inschrijving in het Centraal Kwaliteitsregister.

>Eigenaresse Danielle
>Fysiotherapeut Sander