Manueel Therapeut Heerhugowaard - Uw Specialist in Bewegingsvrijheid

Bij Manueel Therapeut Heerhugowaard door Fysiobo staan we klaar om u te helpen met al uw lichamelijke klachten. Onze praktijk biedt hoogwaardige en gespecialiseerde zorg door ervaren therapeuten die zich richten op het herstellen van de natuurlijke beweeglijkheid van uw lichaam.

Onze Diensten

Manuele Therapie

Onze manuele therapie richt zich op het verbeteren van de mobiliteit van uw gewrichten en het verlichten van pijn. Deze behandeling is ideaal voor klachten aan de wervelkolom, zoals rug- en nekpijn, maar ook voor problemen met andere gewrichten.

Dry Needling

Dry needling is een effectieve techniek waarbij dunne naalden worden gebruikt om spierknopen en spanning te verminderen. Dit is vooral nuttig voor het behandelen van chronische spierpijn en myofasciale pijnsyndromen.

Medical Taping

Medical taping ondersteunt de spieren en gewrichten zonder de bewegingsvrijheid te beperken. Het bevordert het natuurlijke herstelproces van uw lichaam en helpt bij het verminderen van pijn en ontsteking.

Waarom Kiezen voor Ons?

  • Snel een Afspraak: We streven ernaar om u binnen 24 uur te helpen met uw klachten.
  • Persoonlijke Zorg: Onze therapeuten bieden een op maat gemaakte behandeling, afgestemd op uw specifieke behoeften.
  • Ervaren Team: Ons team bestaat uit hoogopgeleide en ervaren therapeuten die voortdurend bijscholen om de nieuwste technieken toe te passen.
  • Vergoeding: Wij zijn aangesloten bij vrijwel alle zorgverzekeraars, waardoor behandelingen vaak vergoed worden.

Over Ons

Ons team van deskundige therapeuten staat voor u klaar met persoonlijke aandacht en expertise. Wij geloven in een holistische benadering waarbij we niet alleen de symptomen behandelen, maar ook de onderliggende oorzaken aanpakken.

Neem contact op voor een afspraak

Ontdek de voordelen van fysiotherapie bij Fysiobo, gevestigd in de buurt van Heerhugowaard. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken. Uw weg naar herstel begint hier.

Contactgegevens:

  • Telefoon: 0229 76 4444
  • E-mail: info@fysiobo.nl
  • Adres: Jacobsstaf 52F in Zwaag

Wij kijken ernaar uit om u te helpen herstellen en weer optimaal te kunnen bewegen.