Manueel therapeut Enkhuizen: Deskundige Zorg voor Uw Lichaam

Bij Fysiobo - Manueel Therapeut Enkhuizen  bieden we gespecialiseerde zorg voor al uw lichamelijke klachten. Onze praktijk is gevestigd in het hart van Enkhuizen en we staan bekend om onze persoonlijke en effectieve behandelingen.

Onze Behandelingen

Manuele Therapie

Onze manuele therapie richt zich op het herstellen van de mobiliteit in uw gewrichten en het verbeteren van uw houding. Deze behandeling is ideaal voor mensen met rug- en nekklachten, hoofdpijn en andere gewrichtsproblemen.

Dry Needling

Met dry needling verlichten we spierpijn en -spanning door gebruik te maken van dunne naalden. Deze techniek is effectief voor het behandelen van myofasciale pijnsyndromen en triggerpoints.

Medical Taping

Medical taping biedt ondersteuning aan spieren en gewrichten zonder de beweging te beperken. Het helpt bij het verminderen van pijn en het bevorderen van het natuurlijke herstelproces van uw lichaam.

Waarom Kiezen voor Ons?

  • Binnen 24 uur geholpen: Wij streven ernaar om u binnen een dag te helpen met uw klachten.
  • Persoonlijke Aandacht: Onze therapeuten nemen de tijd voor u en passen de behandeling aan op uw specifieke behoeften.
  • Vergoeding: Wij zijn aangesloten bij vrijwel alle zorgverzekeraars, waardoor de behandeling vaak vergoed wordt.

Over Ons

Ons team van gekwalificeerde therapeuten staat voor u klaar. We zijn voortdurend bezig met bijscholing om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en behandelmethoden.

Neem contact op voor een afspraak

Ontdek de voordelen van fysiotherapie bij Fysiobo, gevestigd in de buurt van Enkhuizen. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken. Uw weg naar herstel begint hier.

Contactgegevens:

  • Telefoon: 0229 76 4444
  • E-mail: info@fysiobo.nl
  • Adres: Jacobsstaf 52F in Zwaag

Wij kijken ernaar uit om u te helpen herstellen en weer optimaal te kunnen bewegen.