Fysiotherapie Wognum door Fysiobo

Uw Partner in Herstel en Beweging

Bij Fysiotherapie Wognum door Fysiobo staan wij klaar om u te helpen met deskundige zorg en persoonlijke aandacht voor al uw lichamelijke klachten. Onze praktijk biedt een breed scala aan behandelingen, afgestemd op uw specifieke behoeften en doelen.

Onze Diensten

Fysiotherapie

Onze fysiotherapie richt zich op het herstellen van bewegingsfuncties en het verminderen van pijn. Of u nu last heeft van sportblessures, werkgerelateerde klachten, of chronische pijn, wij bieden een behandeling op maat.

Manuele Therapie

Manuele therapie is een gespecialiseerde vorm van fysiotherapie die zich richt op het verbeteren van de mobiliteit van gewrichten en het verlichten van pijn. Deze behandeling is ideaal voor klachten aan de wervelkolom, zoals rug- en nekpijn, maar ook voor andere gewrichtsproblemen.

Dry Needling

Dry needling is een effectieve techniek waarbij dunne naalden worden gebruikt om spierknopen en spanning te verminderen. Deze techniek is zeer effectief bij het behandelen van chronische spierpijn en myofasciale pijnsyndromen.

Medical Taping

Medical taping ondersteunt de spieren en gewrichten zonder de bewegingsvrijheid te beperken. Het helpt bij het verminderen van pijn en bevordert het natuurlijke herstelproces van uw lichaam.

Waarom Kiezen voor Fysiotherapie Wognum?

  • Snelle Service: Wij streven ernaar om u binnen 24 uur te helpen.
  • Persoonlijke Aandacht: Onze therapeuten bieden een behandeling op maat, afgestemd op uw specifieke behoeften.
  • Ervaren Team: Ons team bestaat uit hoogopgeleide en ervaren therapeuten die voortdurend bijscholen om de nieuwste technieken toe te passen.
  • Vergoeding: Wij zijn aangesloten bij vrijwel alle zorgverzekeraars, waardoor behandelingen vaak vergoed worden.

Over Ons

Ons team van deskundige therapeuten staat voor u klaar met persoonlijke aandacht en expertise. Wij geloven in een holistische benadering waarbij we niet alleen de symptomen behandelen, maar ook de onderliggende oorzaken aanpakken.

Neem contact op voor een afspraak

Ontdek de voordelen van fysiotherapie bij Fysiobo, gevestigd in de buurt van Wognum. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken. Uw weg naar herstel begint hier.

Contactgegevens:

  • Telefoon: 0229 76 4444
  • E-mail: info@fysiobo.nl
  • Adres: Jacobsstaf 52F in Zwaag

Wij kijken ernaar uit om u te helpen herstellen en weer optimaal te kunnen bewegen.