Fysiotherapie Heerhugowaard - Uw expert in beweging en herstel

Bij Fysiotherapie Heerhugowaard staan wij voor u klaar met deskundige zorg en persoonlijke aandacht voor al uw lichamelijke klachten. Ons team van ervaren fysiotherapeuten biedt hoogwaardige behandelingen in een moderne en comfortabele omgeving.

Onze Specialisaties

Fysiotherapie

Onze fysiotherapie richt zich op het herstellen van bewegingsfuncties en het verlichten van pijn. Of het nu gaat om sportblessures, werkgerelateerde klachten, of chronische pijn, wij bieden de juiste behandeling voor uw situatie.

Manuele Therapie

Manuele therapie is ideaal voor het behandelen van klachten die voortkomen uit de wervelkolom en gewrichten. Onze therapeuten gebruiken speciale technieken om de mobiliteit te verbeteren en pijn te verminderen.

Dry Needling

Met dry needling verlichten we spierpijn en -spanning door middel van dunne naalden die direct in de spieren worden geplaatst. Deze techniek is effectief bij het behandelen van myofasciale pijnsyndromen.

Revalidatie

Onze revalidatieprogramma’s zijn afgestemd op uw individuele behoeften, of u nu herstelt van een operatie, blessure, of een chronische aandoening. Wij begeleiden u stap voor stap naar een optimale gezondheid en functionaliteit.

Waarom Kiezen voor Fysiotherapie Heerhugowaard?

  • Snel een Afspraak: Wij streven ernaar om u binnen 24 uur te helpen.
  • Persoonlijke Zorg: Elke patiënt krijgt een behandelplan op maat, aangepast aan specifieke behoeften en doelen.
  • Ervaren Therapeuten: Ons team bestaat uit hoogopgeleide en ervaren therapeuten die voortdurend bijgeschoold worden.
  • Vergoeding: Wij zijn gecontracteerd bij de meeste zorgverzekeraars, waardoor behandelingen vaak vergoed worden.

Over Ons

Ons team bestaat uit deskundige fysiotherapeuten die gepassioneerd zijn over hun vak. Wij geloven in een holistische benadering van zorg, waarbij we niet alleen de symptomen behandelen, maar ook de onderliggende oorzaken aanpakken.

Neem contact op voor een afspraak

Ontdek de voordelen van fysiotherapie bij Fysiobo, gevestigd in de buurt van Heerhugowaard. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken. Uw weg naar herstel begint hier.

Contactgegevens:

  • Telefoon: 0229 76 4444
  • E-mail: info@fysiobo.nl
  • Adres: Jacobsstaf 52F in Zwaag

Wij kijken ernaar uit om u te helpen herstellen en weer optimaal te kunnen bewegen.