Alleen beschikbaar in Zwaag

Sporten

Vanaf januari 2020 bieden wij ook kleine groepslessen aan voor patiënten op fysiotherapeutische basis met onze sportinstructrice Arina van Havezaat. De groepen zullen aan de Dijkgraaf niet groter zijn dan 4 personen, dus u krijgt volop persoonlijke aandacht.

Tijdens de trainingen proberen we te werken aan de lichamelijke klachten en/of blessures en zorgen we er direct voor dat we het gehele lichaam sterker maken, conditie op te bouwen en de coördinatie en stabiliteit te verbeteren.

Geen les is hetzelfde! Er zal gebruik gemaakt worden van verschillende materialen en methoden. Denk bij materialen aan kettlebells, dumbells, trampoline en natuurlijk het eigen lichaam(sgewicht). En les kan onder andere bestaan uit een circuittraining of uit het doen van gezamenlijke oefeningen.

Bij mooi weer kunnen we in de tuin of in de straat trainen.

De les op zaterdagochtend is altijd buiten, weer of geen weer. Via de app wordt gecommuniceerd waar deze training zal starten / plaatsvinden, maar dit is altijd in de omgeving van Hoorn/Zwaag. Deze groep is vaak iets groter, maar we proberen deze kleiner te houden dan 10 personen.

We bieden verschillende betalingsmogelijkheden aan. Kijk hier voor onze tarieven.


Lestijden

Maandag 19:00-20:00 & 20:00-21:00

Woensdag 09:00-10:00

Donderdag 09:00-10:00

Vrijdag 19:30-20:30

Zaterdag 09:30-10:30 (buiten training)